• Event Time:

Sekä uusiin JIT2015 (julkiselle sektorille) että IT2015 (yksityiselle sektorille) sopimusehtoihin tuli mukaan ensimmäistä kertaa ketterät sopimusehdot. Mitä ne ovat syöneet ja miten niitä kuuluisi käyttää? Ketterät sopimusehdot JIT2015 ja IT2015 on viides Agile Finlandin ketterän ostamisen ja omistajuuden trackin tapaaminen.
Tervetuloa Technopolikseen Salmisaareen (Energiakuja 3) pe 30.10. klo 8.30-11.30!
Ilmoittautuminen

OHJELMA
8.30 Tervetuloa
– Karoliina Luoto ja Marika Leed, Agile Finland
8.45 IT 2015 Erityisehtoja ohjelmistojen toimituksista ketterillä menetelmillä – millaiset sopimusehdot ovat ja miten niitä kuuluu käyttää?
– Kai Erlund, sopimusehtotyöryhmän jäsen ja asianajaja, Krogerus Oy
9.30 JIT 2015 Ketterät menetelmät – millaiset sopimusehdot ovat ja miten niitä kuuluu käyttää? – Karolina Lehto, sopimusehtotyöryhmän jäsen ja lakimies, Hansel Oy
10.15 Tauko
10.30 Työskentelyä ryhmissä: Millaisia kysymyksiä sopimusehdoista minulle herää?
Jos eksyt, soita Marika Leed, +358 400 600 892, tai Karoliina Luoto, +358 40 765 8504.

Mikäli et pääse tapaamiseen mutta haluat verkottua aiheen ympärillä, tervetuloa keskustelemaan ja kehittelemään:
Ketterän omistajuuden trackiin liittyvä keskustelu Agile Finlandin LinkedIn-ryhmässä
Erityisesti ketterään omistajuuteen julkishallinnossa keskittynyt LinkedIn-ryhmä
Agile Finlandin ketterän ostamisen ja omistajuuden aamutapahtumia järjestetään 3 kk välein. Niitä organisoivat mm. Outi Jousi (Hansel), Marika Leed (GS1 Finland) ja Karoliina Luoto (Codento) sekä vaihteleva joukko muita vapaaehtoisia. Järjestelyporukkaan on tervetullut kuka tahansa yrityskentän tai julkisen sektorin ketterän asiakkuuden aiheista kiinnostunut (järjestelyryhmä Facebookissa).
Huom! Yritämme saada tapaamisiin erityisesti ketterien projektien tuoteomistajia tai ohjaajia. Konsultit ja toimittajien edustajat ovat myös tervetulleita, mutta saatamme joutua suosimaan lipputilauksissa varsinaisesti omistajarooleissa toimivia, jotta balanssi saadaan pysymään.

Karoliina Luoto

Leave a Comment