• Event Time:

Järjestyksessään toinen AF SAFe Meetup järjestetään Helsingissä keskiviikkona 13.06.2018. Paikkana Solitan toimitilat osoitteessa Alvar Aallon katu 5, 00100 Helsinki.

Teemana SAFen ja palvelumuotoilun yhdistäminen. Puhujina Marko Taipale (Solita) ja Arttu Niskasaari (CGI). Tervetuloa keskustelemaan ja verkostoitumaan. Tilaisuuden järjestävät yhteistyönä Agile Finland ry, Solita Oy ja CGI Suomi.

Ilmoittautuminen tapahtuu Meetupin kautta.

Illan aikataulu:
· klo 17:30 Ovet aukeavat ja tarjolla pientä purtavaa
· klo 18:00 Ohjelma alkaa (Marko Taipale, Arttu Niskasaari, vapaata verkostoitumista)
· klo 20:30 Tilaisuus päättyy

Marko Taipale, Solita – Ominaisuustehtaita ja menestymisteatteria vai todellista vaikuttavuutta: SAFe kohtaa palvelu- ja liiketoimintamuotoilun

Usein törmään tarinoihin, kuinka ”organisaatio X” on ”skaalannut ketteryyden” SAFe:lla. Tulokset kertovat läpinäkyvyyden paranemisesta, sekä siitä kuinka kymmenet tiimit koordinoivat työtä yhdessä. Lähempi tarkastelu paljastaa kuitenkin, että jalkautuksen tuloksena on syntynyt ominaisuustehdas, jonka onnistuminen mitataan julkaistujen ominaisuuksien määrällä. Tule kuulemaan, kuinka tästä menestymisteatterista päästään todelliseen vaikuttavuuteen.

Arttu Niskasaari, CGI – Palvelumuotoilun ja SAFen yhdistäminen ratkaisee strategisen halvauksen

Törmäämme päivittäin isojen organisaatioiden halvaukseen, joka ilmenee päätöksenteon kankeutena sekä kehittämisideoiden kunnianhimottomuutena. Tämä halvaus johtaa pahimmillaan yrityksen kuolemaan. SAFe tuo hyvän työkalun portfolion hallintaan, mutta yksinään se ei vielä auta tekemään yrityksistä innovatiivisia – olisiko aika kytkeä palvelumuotoilu mukaan kuvaan?

Tervetuloa!

Virpi Repo

Leave a Comment